Netværk

Vi tilbyder rådgivning om valg af netværksmuligheder

Jeg, Dorthe, startede i 2004 med at netværke. Det er blevet til rigtig mange møder med rigtig mange spændende mennesker.
Netværket giver mig et ”drive” – jeg henter en masse viden, som jeg anvender i min kunderådgivning.

Jeg søger også netværksmøder, som kan være lidt specielle på områder, som ikke lige naturligt vedr. revisorarbejdet. Det giver god indsigt i, hvad der rører sig i vores samfund både indland og udland. Det er vigtig for mig at have ”hånden på kogepladen”. Jeg oplever, at mine kunder, samarbejdspartnere og hele mit netværk syntes godt om, at man har indsigt og viden om mere end blot lige sit fagområde.
Jeg deltager i netværk i Skanderborg, Horsens, Aarhus – ja hele Østjylland.

De netværk jeg p.t. er aktive i, er beskrevet herunder på siden.

Erhverv Skanderborg meldte jeg mig ind i i 2008, da jeg startede min virksomhed Skanderborg Revision.
Dette har været ”guld” for mig og min virksomhed. Vi har været indbudt som rådgivere for iværksætter, og det har fået mit ”hjerte” til at banke højt. Vi har haft rigtig mange iværksætter til opstartsrådgivning og sikke en masse spændende mennesker, jeg har mødt.

Erhverv Skanderborg har også formået at få erhvervsdrivende i Skanderborg til at føle fællesskab. Der er altid stor opbakning til deres møder. De har også startet flere netværk for forskellige grupper af erhvervsdrivende. Vi bruger deres service rigtig meget og anbefaler altid, at folk går ned og får en snak med erhvervscheferne, hvis de ikke allerede har været der, når de kommer til os.

Jeg er altid parat til en snak om, hvilket netværk der kunne være relevant for dig, så aftale et møde og vi finder et netværk, der passer lige til dig.

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse, der i forbindelse med vedtagelsen af Lov om erhvervsfremme 2018, blev skabt til at fremme væksten regionalt.

Få gratis og uforpligtende hjælp til opstart af din virksomhed samt sparring og uvildig vejledning. Erhvervshus Midtjylland, tilbyder bl.a. hjælp til iværksættere inden for Strategi og forretningsudvikling, salg og markedsføring og hjælper dig med at søge finansiering. Det kan give en god og tryg start for din virksomhed i det du får den rigtige rådgivning fra start, samt sparring til at tage de næste skridt.

Skanderborg revision er med i Erhvervshus Midtjylland´s store netværk af rådgivere og samarbejdspartnere der inkluderer revisorer, advokater, specialister, vækstfonden, innovationsfonden og mange flere.

Business Horsens

BusinessHorsens’ MedlemsArena er et netværk for og af medlemmer. Det er et dynamisk netværk, som former sig efter deltagernes ønsker og behov.

Vi mødes en gang om måneden om forskellige emner, som deltagerne på forhånd har været med til at vælge. Ofte er det et medlem, som deler ud af sin viden om et særligt emne, og så udveksler vi erfaringer, sparrer og udfordrer hinanden.

Netværket er eksklusivt for BusinessHorsens’ medlemmer, og du har allerede betalt for det via dit kontingent læs mere.

Kontakt Christian Lauridsen, hvis du gerne vil med som gæst.

Erhverv Skanderborg

Erhverv Skanderborg er Skanderborg kommunes erhvervsråd. 

Vi er til for at hjælpe virksomheder (medlemmer såvel som ikke-medlemmer) og iværksættere i kommunen til vækst og med eventuelle problemstillinger. Vi er også virksomhedernes talerør til kommunen og det politiske niveau.

Vi vil skabe vækst i Danmarks mest aktive erhvervskommune.

Erhverv Skanderborg er en privat forening med kontrakt med Skanderborg Kommune.

Iværksættercafé

Erhvervs Skanderborg holder løbende en åben iværksættercafé, der er gratis for alle. Her kan du få svar på alle de spørgsmål, du går og grubler over som kommende iværksætter. Iværksætterpanelet sidder klar til at hjælpe dig – samtalerne foregår på tomandshånd og under tavshedspligt!   
 

Netværket Fremtidens Kvinder

Netværket Fremtidens Kvinder er et åbent erhvervsnetværk for kvinder i Østjylland – med domicil på Kunstmuseet i Horsens. Netværket er for kvinder under uddannelse, ansatte, selvstændige og seniorer.

Erhvervsnetværkets vision er, at skabe et netværk hvor kvinder kan være sammen og netværke og skabe stærke relationer til og mellem hinanden.Vores mission er, at bidrage til udvikling, se nye muligheder og opnå en større nysgerrighed i vores professionelle liv.

Der vil være fokus på den feminine tilgang til dit erhvervsliv, så du kan opnå en bedre balance mellem dit private- og dit erhvervsliv. Netværket er også en øve/træningsbane, hvor du kan bede om hjælp, træne færdigheder og diskutere specielle emner.  Læs mere her