Årsopgørelse 2023 - Få et overblik

I forbindelse med årsopgørelse 2023, er der nogle datoer, som du skal være opmærksom på. Vi har samlet dem i et overblik. I Januar måned modtager skat oplysninger. I februar gennemgås de modtagne oplysninger og skat laver skatteberegninger.

Medio Marts 2024

Årsopgørelse 2023 er færdig. Denne kan ses i tastselv på skats hjemmeside. Skulle din årsopgørelse ikke være klar endnu på dette tidspunkt, modtager du i stedet en servicemeddelelse eller brev. Efter udfyldelse af oplysningsskemaet, kan du få din årsopgørelse.

Det er muligt at rette og indtaste nye tal i årsopgørelsen, uanset om du har fået årsopgørelsen eller en servicemeddelelse.

Årsopgørelse 2023 udsendes i papirform til de borgere, der ikke modtager via digital post.

Medio April 2024

Overskydende skat udbetales.

Midt i april bliver din overskydende skat indsat på din Nemkonto. Du skal være opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan gå længere tid.

1. Maj 2024

1. maj 2024 er deadline for at foretage ændringer i din årsopgørelse 2023.

Gælder for lønmodtager og hovedaktionærer

1. juli 2024

1. juli 2024 er deadline for udfylde oplysningsskema. Du har en udvidet selvangivelse/oplysningsskema, hvis du f.eks. har en virksomhed eller forældreudlejningsejendomme. Du skal være opmærksom på, at oplysningsskemaet skal udfyldes, selvom du ikke har øvrige oplysninger end dem, der findes i servicebrevet.

1. juli 2024

1. juli er også fristen for at indbetale restskat uden procenttillæg.

Har du læst vores mange andre artikler? Vi har samlet nogle relevante emner. Se mere her.