Få gratis rådgivning

Vi tilbyder 2 timer gratis rådgivning til iværksættere omkring opstart af virksomhed.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i lige netop din situation og din virksomhed. Vi vil komme omkring rigtig mange forskellige emner, nogle af dem er blandt andet:

  • Hvordan man får et cvr. nr.
  • Hvad kræver det i henhold til lovgivning at drive en virksomhed
  • Hvorledes har det betydning for min økonomi at have en virksomhed, herunder hvordan betaler jeg skat

Vi tager en tur 365 grader – rundt om dig, din virksomhed og din idé.

Vores viden og erfaring indenfor området er stor. Vi har kunder indenfor en mange forskellige brancher. Vi kender derfor til, hvilke udfordringer en nyopstartet iværksætter kan have. 

Vi vil også gerne hjælpe dig godt i gang, så du kan få en god start som selvstændig erhvervsdrivende.

Vi har samlet en masse relevant viden til dig, der vil starte din egen virksomhed. Her har vi skrevet artikler om de emner, som vi har erfaring med, at flest er i tvivl om eller har spørgsmål til. Du kan blandt andet blive klogere på hvilke fradrag som du kan få, eksempler på typiske bogføringsfejl og på hvordan du undgår dem. Det kan også være, at du har brug for at vide, hvordan du laver en korrekt faktura, som lever op til gældende regler.  Læs mere her.

Du kan også besøge virksomhedsguiden, der ligeledes har delt en masse nyttig viden for iværksættere.

Vi kender til de fleste udfordringer og problemstillinger, og hjælper dig gerne videre. Vi er mere end blot revisorer, der reviderer regnskaber. Vi er en sparringspartner og kan rådgive om mange forskellige emner, og som ønsker det bedste for din virksomhed.  Hvis du har brug for revisor hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi yder primært “gratis rådgivning” til virksomheder som naturligt er hjemmehørende i vort nærområder.