Tidsfrister og skattesatser

Tidsfrister og skattesatser 

Nedenfor finder du en folder med tidsfrister og skattesatser 2019/2020. Folderen indeholder en masse information blandt andet: årsoversigt, restskat, overskydende skat,  skattefrie godtgørelser, beskæftigelsesfradrag, lønmodtagerudgifter, pensionsordninger, aktier (aktieavancer, aktieindkomst, kursgevinst, beskatning m.fl.), selvstændigt erhvervsdrivende, afskrivninger, momsfradrag m. fl.

Fordobling af gaver i 2021

Pga. covid-19 er der blevet indført, at man nu kan give sine medarbejdere et skattefrit gavekort til oplevelser. Formålet er at sætte gang i oplevelsesindustrien. 

Inden dette blev indført gjaldt følgende:

  • Fysiske gaver skattefrit op til 1.200 kr. 
  • Gaver i form af gavekort medførte en beskatning (undtagelse: gavekort med begrænset anvendelse). Maksimal værdi 1.200 kr.

Ovenstående gælder stadig, men nu kan du yderligere forære et gavekort (værdi op til og med 1.200 kr.) uden at der sker beskatning hos medarbejderen. Der er krav om, at gavekortet ikke må kunne ombyttes til kontanter. Der er også krav om, at det skal være gavekort til hotel, forlystelser, restauranter m.fl.

Gavekortet kan gives i perioden 1. januar 2021 til og med 31. december 2021. I år er det derfor muligt at give sine medarbejdere gaver for en værdi af 2.400 kr.

Nedenfor har vi samlet de mest brugte satser for 2021