Få overblik over årsopgørelsen 2019

I forbindelse med årsopgørelsen 2019, er der nogle datoer, som du skal være opmærksom på. Vi har samlet dem i et overblik. I Januar måned modtager skat oplysninger. I februar gennemgåes de modtagne oplysninger og skat laver skatteberegninger.

9. Marts 2020
Årsopgørelsen er færdig. Denne kan ses i tastselv på skats hjemmeside. Skulle din årsopgørelse ikke være klar endnu på dette tidspunkt, modtager du i stedet en servicemeddelse eller brev. Efter udfyldelse af oplysningsskemaet, kan du få din årsopgørelse.

Det er muligt at rette og indtaste nye tal i årsopgørelsen, uanset om du har fået årsopgørelsen eller en servicemeddelse.

April 2020:
Årsopgørelsen udsendes i papirform til de borgere, der ikke modtager via digital post.

3. April 2020:
Overskydende skat udbetales.

Midt i april bliver din overskydende skat indsat på din Nemkonto. Du skal være opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan gå længere tid.

1. Maj 2020

1. maj 2020 er deadline for at foretage ændringer i din åropgørelse.

1. juli 2020

1. juli 2020 er deadline for udfylde oplysningsskema. Du har en udvidet selvangivelse/oplysningsskema, hvis du f.eks. har en virksomhed eller forældreudleje.Du skal være opmærksom på, at oplysningsskemaet skal udfyldes, selvom du ikke har øvrige oplysninger end dem, der findes i servicebrevet.

1. juli 2020.

1. juli er også fristen for at indbetale restskat uden procenttillæg.