Få overblik over årsopgørelsen 2019

I forbindelse med årsopgørelsen 2019, er der nogle datoer, som du skal være opmærksom på. Vi har samlet dem i et overblik. I Januar måned modtager skat oplysninger. I februar gennemgåes de modtagne oplysninger og skat laver skatteberegninger.

9. Marts 2020
Årsopgørelsen er færdig. Denne kan ses i tastselv på skats hjemmeside. Skulle din årsopgørelse ikke være klar endnu på dette tidspunkt, modtager du i stedet en servicemeddelse eller brev. Efter udfyldelse af oplysningsskemaet, kan du få din årsopgørelse.

Det er muligt at rette og indtaste nye tal i årsopgørelsen, uanset om du har fået årsopgørelsen eller en servicemeddelse.

April 2020:
Årsopgørelsen udsendes i papirform til de borgere, der ikke modtager via digital post.

3. April 2020:
Overskydende skat udbetales.

Midt i april bliver din overskydende skat indsat på din Nemkonto. Du skal være opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan gå længere tid.

1. Maj 2020

1. maj 2020 er deadline for at foretage ændringer i din åropgørelse.

1. juli 2020

1. juli 2020 er deadline for udfylde oplysningsskema. Du har en udvidet selvangivelse/oplysningsskema, hvis du f.eks. har en virksomhed eller forældreudleje.Du skal være opmærksom på, at oplysningsskemaet skal udfyldes, selvom du ikke har øvrige oplysninger end dem, der findes i servicebrevet.

1. juli 2020.

1. juli er også fristen for at indbetale restskat uden procenttillæg.

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere