Opstart af virksomhed

Hos os får du både en revisor der er specialiseret  i etablering af virksomhed og  en rådgiver, der kan overskue konsekvenserne af de første og væsentlige valg, du skal træffe som “nystarter”. 

Virksomhedskonstruktion og ejerskab

Først og fremmest er det vigtigt at finde den optimale virksomhedsopbygning og afklare ejerforhold. Det kan nemlig blive meget vanskeligt at ændre på et senere tidspunkt.

Særlig krav til regnskabsaflæggelse

En del brancher har særlige momsregler, er underlagt krav om særlige indberetninger og visse virksomhedstyper skal ifølge loven leve op til specielle krav om regnskabsaflæggelse.

Sådanne specielle regler er afgørende for den daglige virksomhedsdrift, og det er derfor væsentligt at have procedurerne på plads allerede inden opstarten.

Økonomien i virksomheden

Rent økonomisk kan der også være en række argumenter for at have revisoren med allerede fra første færd.

Der skal skabes overblik over indtjening, finansiering, konsekvenser for privatøkonomien, alt skulle jo gerne ” løbe” rundt.

Der skal regnes skat for virksomheden og for evt. ægtefælles indkomst og forskudsregistrering skal justeres.

Dermed kan du i virksomheden få et temmelig præcist overblik over din egen økonomi, og dermed kan eksempelvis rentebærende skattegæld og gebyrer på for sent indberettet moms og skat undgås.

Tag din revisor med på råd før du starter og spar tid, besværligheder og penge ved ikke at træffe uhensigtsmæssige beslutninger, ring 86 52 12 11 og hør hvad vi kan gøre for dig.