Generalforsamling og arrangementer

Generalforsamling

Står du med en generalforsamling lige om hjørnet? og ikke ved hvordan du skal forholde dig ift. situationen lige nu med Coronavirus?

Der er mange virksomheder, der skal afholde generalforsamling lige i tiden, hvor årsrapporten skal godkendes. I denne situation hvor det er vigtigt at mindske smitte, bør du overveje om, generalforsamlingen kan afholdes elektronisk.

Der kan også foretages tiltag som fuldmagter eller brevstemme.

d. 18.03.20 er fristen for indsendelse af årsrapporter udskudt for virksomheder med flere end 10 ejere. Fristen ændres kun, hvis generalforsamlingen ikke er afholdt og denne ikke kan afholdes elektronisk.

For virksomheder der har færre end 10 ejere, gælder de almindelige frister for indsendelse stadig.

Arrangementer

Der er forbud mod at samles mere end 100 personer indendørs.

Derfor skal arrangementer og møder aflyses for at mindske smitte af covid-19. Der må kun afholdes møder, der er absolut nødvendige. Ved sådanne møder skal deltagerantal og mødets varighed begrænses. Ydermere skal retningslinjer for forebyggelse af smitte overholdes.

  • Vask hænder
  • Sprit af
  • Hold afstand

Der er ved at blive drøftet mulighed for kompensation for aflysning af store arrangementer. Hvis du har købt billet til deltagelse i konferencer, messer eller lignende, som bliver aflyst, vil du kunne få pengene tilbage af arrangøren. Det skal dog ikke forventes af dække evt. rejseomkostninger.

Læs mere om arrangementer og kompensation på virksomhedsguiden.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere